Isplativ

Cena u donjem spektru ponuđenih rešenja

U poređenju sa dostupnim rešenjima u oblasti neurorehabilitacije, ArmAssist je jedno od najpristupačnijih rešenja na tržištu.

Po funkcionalnosti u Top 3 proizvoda na tržištu

Funkcionalnost ArmAssist-a je uporediva sa setovima za neurorehabilitaciju u cenovnom rangu od 150 do 200 hiljada evra.

Sveobuhvatan

Namenjen je lečenju stanja od blage, do značajne onesposobljenosti gornjih udova

ArmAssist je dizajniran za pacijente koji imaju određen stepen pokretljivosti u gornjim udovima nakon šloga, iako literatura ukazuje na višestruke mogućnosti upotrebe koje predstavljaju diskreciono pravo terapeuta.

Namenjen je za potpun proces rehabilitacije gornjih udova.

U zavisnosti od inicijalne dijagnoze ArmAssist pokriva ceo proces rehabilitacije gornjih udova uz potencijal za potpuni oporavak.

Visokog kvaliteta

CE oznaka

Kao opšteprihvaćena, CE oznaka pokazuje da ArmAssist ispunjava standarde zdravlja, bezbednosti i zaštite životne sredine.

Klinički testiran

ArmAssist je klinički testiran u Španiji, Holandiji i Srbiji.

Mobilan

Može se koristiti u bolničkim uslovima ili kod kuće

ArmAssist je kreiran za jednostavnu instalaciju i upotrebu kod kuće i još jednostavniju na klinici. Uređaj je spreman za upotrebu u samo 3 jednostavna koraka.

Mobilno i prilagodljivo radno okruženje

Za kreiranje radnog okruženja potrebni su samo ravna površina, električna energija i internet konekcija.

Za pacijente

 • Do 20% veća efikasnost terapije

  Studije u Španiji i Srbiji pokazuju da je ArmAssist efikasniji od konvencionalne terapije. Iako rezultati variraju porast efektivnosti terapije je između 10 i 20%.

 • Smanjen broj poseta terapeutu za više od 50%

  Po oceni početnog stanja pacijenta terapeuti mogu prepisati terapiju koju pacijent treba pratiti kod kiće. Pritom, terapeut može pratiti napredak i menjati terapiju bez posete pacijenta bolnici.

 • Bolji rezultati nakon samo 15 poseta

  Studija u Beogradu je pokazala da pacijenti već u ranoj fazi dolaze do boljih rezultata negu u konvencionalnoj terapiji.

 • Terapija se kontinuirano prilagođava pacijentovim potrebama

  Pacijent dobija najbolje moguću terapiju jer su podaci sa uređaja trenutnu dostupni terapeutu. Moguće svakodnevno prilagođavanje terapije obezbeđuje maksimalnu efikasnost i udobnost.

Za terapeute

 • Kontinuirano praćenje pacijenta

  Svaki terapeut može da prati svoje pacijente preko podataka koji su dostupni gotovo trenutno preko portala na koji se povezuje ArmAssist. Digitalizovan sistem omogućava terapeutima da se fokusiraju na najefikasniji oblik terapije.

 • Istovremena terapija sa više pacijenata

  Uzimajući u obzir autonomnu prirodu ArmAssist-a , nakon početne instalacije i postavke terapeuti ne moraju raditi sa jednim pacijentom, već se mogu posvetiti grupi pacijenata istovremeno.

 • Unapređen kvalitet nege i bolničkih kapaciteta

  ArmAssist predstavlja poslednju reč tehnologije u oblasti robotske rehabilitacije i kroz njegovo uvođenje u sistem moguće je drastično uvećati kapacitete institucije.

Download

Prijavite se za prijem vesti

O nama

Mi u PROXIMA d.o.o. već više od 20 godina proizvodimo i distribuiramo medicinsku tehnologiju vrhunskog kvaliteta. Radimo na tome da vrhunska medicinska tehnologija bude dostupna i adekvatno implementirana u Srbiji i regionu.

Kao proizvođači, posebnu pažnju posvećujemo detaljima, kvalitetu i pouzdanosti naše tehnologije, a kontinuirani rad na novim proizvodima i funkcionalnostima u odeljenju za projektovanje i razvoj čine naše proizvode usklađenim sa savremenim tehnologijama.

Profesionalna oprema, brzo reagovanje i kvalitetna usluga čine našu tehničku i servisnu podršku najboljom u klasi i predstavljaju dodatnu vrednost za sve naše kupce.

Kontaktirajte nas

Lokacija Moravska 7 Čokot,
18250 Novo Selo,
Niš Srbija

Telefon +381 18 429 12 90
+381 18 429 12 88

Email info@armassist.eu